Skip to main content

At købe et hus på Kreta kan være et ømtåleligt og dyrt problem. At købe et hus på Kreta plejede at være nemmere og mere overkommeligt, men med den græske økonomi i fastfrysning, har tingene ændret sig betydeligt. At købe et nyt hus på Kreta involverer nye love og kriterier, og en omhyggelig køber bliver nødt til at lave sin research, før han køber en ejendom. Nedenfor er nogle af omkostningerne forbundet med at købe et hus på Kreta.

Leveomkostninger på Kreta

Leveomkostningerne på Kreta følger generelt omkostningerne på det græske fastland. Selvom der er mange muligheder for boliger, er det værd at vide, at leveomkostningerne typisk kun er omkring 50 % af gennemsnittet i USA. Mens boligpriserne i store byer og omkringliggende byer har en tendens til at være højere, er boligpriserne i mere fjerntliggende landsbyer generelt billigere, selvom de måske ikke tilbyder alle de faciliteter, du er vant til. Af disse grunde er det en god idé at lave din research og planlægge i overensstemmelse hermed.

Priserne er billigere end i Storbritannien. En etværelses lejlighed kan koste dig 300EUR om måneden, mens et treværelses hus i centrum af byen kan koste mellem 800EUR og 450EUR. Din elregning vil inkludere kommunale skatter, og du kan finde billige fastnetpakker fra 20 EUR. Prisen for en købmandskurv på Kreta er i øjeblikket omkring 1,65 EUR. Selvom leveomkostningerne er højere end i andre europæiske lande, er de stadig billigere end i Storbritannien.

Udgifter til at leje et hus på Kreta

At leje et hus på Kreta er ikke så dyrt, som du måske tror. Faktisk finder du 25 boliger til leje i byen Kreta, IL, og ingen af ​​dem vil bryde banken. At leje en bolig på Kreta kræver ikke, at du betaler en arm og et ben for at få en god beliggenhed. Og det bedste er, at disse fortegnelser er placeret i et dejligt, overkommeligt kvarter.

En ferieudlejning på Kreta vil give dig det ultimative inden for privatliv og bekvemmelighed. Der er lokale, der kan hjælpe dig med at udforske området og udpege de bedste seværdigheder. Lejlighederne på Kreta er udstyret med alt hvad du behøver for et behageligt ophold, og du kan endda prøve lokale retter i køkkenet. Uanset om du er på besøg i en uge eller en måned, er leje af en lejlighed på Kreta en ideel løsning.

Omkostninger ved at købe et hus på Kreta

At købe en ejendom på Kreta er et ømtåleligt spørgsmål, der bør tages i betragtning, når man planlægger at købe en ejendom. Tidligere var det nemmere at købe en ejendom på Kreta, end det er i dag. Desværre har den økonomiske situation i Grækenland fastfrosset alt, inklusive ejendomsmarkedet. Loven og kravene til nybyggeri er steget, og disse faktorer har presset omkostningerne ved at købe et hus på Kreta højere, end det plejede at være.

Den dyreste del af Kreta er hovedstaden Heraklion, hvor regeringen og mange udlændinge bor. Byen har masser af attraktioner og er hjemsted for øens internationale lufthavn. Derudover er der flere smukke sandstrande i dette område. Der er også mange oldtidsruiner og uberørt natur. En villa med to soveværelser i Heraklion koster omkring 300.000 EUR, mens luksuriøse ejendomme kan koste op til 1.000.000 EUR (og mere).